+36 30 867 2264, + 36 30 964 9919 hello@fogyifarm.hu

Mi történik a kúra alatt?

Ez a hét nem csak egy tisztító kúra: valaminek a kezdete. Az életmódváltásnak, a méregtelenítésnek, önmagunkról való tanulásnak.
Vasárnap délután kezdődik a turnus, tehát ekkor ismerkedünk meg egymással. Ilyenkor mindenki kap egy motivációs és egészségügyi kérdőívet, amely fontos alapja lesz a személyre szabott programnak.

7-9.00

Reggel citromos vagy almaecetes vízzel indítjuk be az anyagcserét, majd körülbelül egy órával később zabkása reggeli segítségével töltjük fel a szervezetünket energiával – amit ízletesebbé teszünk friss gyümölcsökkel, fahéjjal, gyömbérrel. Elfogyasztjuk a nap első VitaMix karcsúsító koktélját.

9-10.30

A tóparton adjuk át magunkat a vezetett meditációs jóga nyugalmának. Ilyenkor adunk teret a mozgásnak: gerinctorna, kocogás, fitnesz, pilates, súlyzós egyéni edzés vagy ízületkímélő Nordic Walking formájában.

12-15.30

Közösen készítünk egészséges krémlevest illetve illatos zöldség-gyümölcs vitamixeket ebédre, majd természetesen el is fogyasztjuk. Ebéd után egy kis pihenés, napozás a tóparton segít dolgozni a szervezetünknek!  Az előadások, szervezett programok is ebben az időszakban vannak, illetve elfogyasztjuk a második VitaMixünket! A heti turnusokban minden nap más izgalmas élményt élünk át együtt, ebben a koradélutáni időszakban (a teljesség igénye nélkül):
-pozitív gondolkodási, önismereti beszélgetés meghívott előadókkal

-Bevezetés az asztro-pszichológiába, útmutatás az élethez

-Találkozás a gasztrológus szakemberrel, kérdések megválaszolása és egészséges életmód tanácsok átbeszélése.

-Sorsunk a kártyában

-Masszázs

15.30-18.30

Magokat, aszalt gyümölcsöket fogyasztunk egy kerekasztal beszélgetés mellett, ahol mindenki mesélhet a személyes motivációjáról, elképzeléseiről, céljairól. Hangulatos zene és békés környezet keretezi a délutáni programot, közben pedig (mint a nap többi részében) citromos, lime-os, uborkás vizet kortyolgatunk. Ebben az időszakban kerül sor a személyre szabott testkezelésekre is, épülünk-szépülünk, tisztulunkformálódunk.

Nagyon fontos az én-idő / ön-idő is, amit a parton pihenéssel, olvasással, befelé koncentrálással tudunk maximálisan kihasználni. Természetesen igény szerinti sportolásra is lehetőség nyílik a délutáni órákban.

18.30

Vacsorára szintén izgalmas, egészséges VitaMix turmixokat készítünk és fogyasztunk, illetve gyógyteákkal, vízfogyasztással támogatjuk a méregtelenítést. Lesz lehetőség a stressz leküzdését segítő táncterpáiára, közös karaokés, zenés időtöltésre, közös filmezésre vidám, csajos filmekkel.

21.00

Pihentető alvás reggelig! 

A turnusok vasárnap estétől szombat koradélutánig tartanak – de lehetőség van előzetes megbeszélés alapján csütörtöktől vasárnapig tartó rövidebb, vagy két hetes Teljes átalakulás kúrán is részt venned.
Két hetes kúra során igény szerint új elemekkel bővül a program:
-frizura, smink és stílus szaktanácsadás – hogy a megújuló éned tökéletes összhangban legyen

-blokkok oldása, pozitív gondolatok fejlesztése

-testkezelések (kavitációs zsírbontás, ultrahangos feszesítés stb.)

-arckezelések (feszesítés, bőrfiatalítás)